Karaman’daki çiftçiler, TÜVTÜRK vize İşlemlerini köylerinde yaptırmaya devam ediyor.
Ürün hasatlarının ve tarla hazırlama işlerinin hız kesmeden devam ettiği şu günlerde köylerinden ayrılamayan çiftçilere sağlanan köyde TÜVTÜRK vize işlemi çiftçileri mutlu ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, “traktörlerinin vizeleri için TÜVTÜRK yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucu, planlama yaparak randevu alınan köylerimizde de TÜVTÜRK’e ait mobil araç çiftçilerimizin traktörlerini vize yapmaya devam ediyor.
Gezici traktör ve motosiklet muayene istasyonu 2024 Ocak ayı itibariyle Karamanımızın köy ve kasabalarında randevu alarak hizmet vermeye devam edecektir.
Talebi olan, 40 ve üzeri liste yapan Traktörlerine vize yaptıracak köylerimizin temsilcisi muhtarlarımızın Ziraat Odamız sekreteryası ile irtibata geçmeleri rica olunur” dedi
TÜVTÜRK çiftçiyi yormuyor
Karaman’daki çiftçiler, TÜVTÜRK vize İşlemlerini köylerinde yaptırmaya devam ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: