Bu 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde dünyada da önemli gelişmeler ğunu ifade eden Eker, dünyada ekonomik krizin baş gösterdiğini, buna karşın geçen içinde yeni siyaset anlayışının gereğini yaptıklarını, birçok alanda yeni reformları uyguladıklarını bildirdi.
Eker, bu reformları engellemeye çalışanlar ğunu, buna karşın gücünü milletten alan AK Partili kadroların, dik durarak yeni siyaset anlayışının gereğini, demokratikleşme ve sivilleşme alanı başta olmak üzere birçok alanda adımlar atarak yerine getirdiğini aktardı.
-Tarımsal üretimde dünyada 7'nci, Avrupa'da 1'inci-
Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde önemli mesafeler kat ettiğini anlatan Eker, şunları kaydetti:
"Türkiye'de 10 yıl önce 7,5 milyon insan, 24 milyon hektar da ekim yapıyor, karşılığında da 23 milyar dolar hasıla elde ediyordu.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: