Vali Mehmet Fatih Çiçekli'nin eşi Vali Yardımcısı Esengül Korkmaz Çiçekli ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seval Yılmaz, program kapsamında aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin annelerini misafir etti.
Programda, şehitlerimizin aziz hatıraları yad edilerek dualar edildi. Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerine çiçekler takdim edilerek onların fedakârlıkları ve emekleri saygı ve minnetle anıldı.
Vali Yardımcısı Esengül Korkmaz Çiçekli, yaptığı konuşmada, şehit annelerinin her zaman baş tacı olduklarını ifade ederek, onların sabrının ve dirayetinin milletimize ilham verdiğini vurguladı. Ayrıca, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti.
Şehit anneleri unutulmadı
Anneler Günü vesilesiyle Valilik Konutu'nda anlamlı bir program düzenlendi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: