Programda yaşlılar anıları anlattılar, yöresel yemekler yapıldı, yöresel oyunlar sergilendi ve yöreye ait ürünler sergilendi.
Yaklaşık 2 saat süren programı ilçe kaymakamı ve belediye başkanı da izlediler. Programı hazırlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Kurt ve İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Ümit İbrahim Öztürk büyük bir özveri örneği göstererek bu projeye ilimiz adına çok önemli bir katkı sağladılar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Kurt ve İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Ümit İbrahim Öztürk olmak üzere projeye destek veren Başyayla Kaymakamı’na, Başyayla Belediye Başkanı’na ve desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ve takdirlerimizi sunarız.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: