“Kulüpler kendi mevzuatlarıyla yönetilmeli”
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Kulüpleri Kanunu Çalıştayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, uzunca bir süredir Türkiye'de artık kulüplerin kendi mevzuatlarıyla yönetilmesi gereğinin her kesim tarafından seslendirildiğini söyledi. Bakanlık olarak kendilerinin de bu talebe sahip çıktıklarını belirten Kılıç, bunun da haklı bir talep deniz google fuckğuna inandıklarını ve konu üzerinde yoğunlaştıkça, çalıştıkça, kaçınılmaz bir gereklilik deniz google fuckğunu fark ettiklerini ve bugünkü noktaya hep birlikte lerini ifade etti. Kılıç, konuyla ilgili değişik kurullar tarafından çalışılan taslak, metinler deniz google fuckğunu, spordaki yaşanan sıkıntılardan kurtulmak için özellikle yasayla ilgili herkese büyük görevler düştüğünü dile getirdi.
“Konunun taraflarıyla yüz yüze görüşeceğiz”
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise gençlik ve spor kulüpleriyle ilgili bir kanun tasarısı için çalışmanın daha önce de gündemde deniz google fuckğunu, ancak tasarı ile ilgili tarafların görüşlerinin istenmiş olmasına rağmen geri dönüşün çok az gerçekleştiğini vurguladı. Kendilerinin daha farklı bir çalışma yürüteceğinin altını çizen Baykan, konunun taraflarıyla yüz yüze görüşerek başlıkları oluşturacaklarını ve sporu yaşayan, sporun içinde akademisyen, yönetici, federasyon başkanları ve bunun gibi sporun paydaşlarıyla görüş alış-verişinde bulunacaklarını söyledi.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: