Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram Sudurağı ‘ndaki üreticileri ziyaret etti. Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceylan ile de görüştü. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Bayram, TMO’nun alım politikasının ve su ile ilgili yaşanan sorunların konuşulduğunu belirtti.
Başkan Bayram, Sudurağı’nın bereketli topraklara sahip olduğuna dikkat çekerek, “Karaman’ın Çukurova’sı” dedi, şunu da sözlerine ekledi: “Sudurağı kasabamızın bereketli topraklarının ülke ekonomisine sağladığı katkı yadsınamayacak değerdedir.”
Karaman’ın Çukurova’sı
Başkan Bayram: “Sudurağı’nın katkısı yadsınamaz” diyerek beldenin önemini şu sözle vurgu yaptı: “Karaman’ın Çukurovası”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: