Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, yaptığı açıklamada üyelere önemli bir uyarıda bulundu. Oda hizmetlerinden faydalanmak isteyen ancak aidat yükümlülüklerini yerine getirmeyen yaklaşık 8 bin üye için hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.
Başkan Bayram, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"2024 öncesi dönemlerde Ziraat Odamızın imkânlarından yararlanmak amacıyla özellikle pandemi döneminde sokağa çıkma izni, devlet desteklerinden yararlanma, yurt dışına vize alma gibi nedenlerle üye olan, ancak aidatlarını ödemeyen ve güncellemelerini yapmayan üyelerimiz için yasal çerçevede gerekli adımlar atılacaktır."
AİDATLARINI ÖDEYEN ÜYELER ENDİŞELENMESİN
Bayram, tarımsal faaliyetlerini sürdüren, yükümlülüklerini yerine getiren ve aidatlarını düzenli olarak ödeyen üyelerin bu uyarıdan etkilenmeyeceğini vurguladı. Ancak, uzun süredir oda ile iletişim kurmayan üyelerin en kısa zamanda odalarına gelerek durumlarını güncellemeleri gerektiğinin altını çizdi.
HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK
Açıklamada, aidat borçlarını ödemeyen ve güncellemelerini yapmayan üyeler için hukuki süreç başlatılarak, aidatların tahsil edileceği belirtildi. Bayram, "Üyelerimizin bu konuda duyarlı olmasını ve yükümlülüklerini bir an önce yerine getirmelerini rica ediyoruz" dedi.
Not: Tarımsal faaliyet gösteren, güncelleme işlemlerini gerçekleştiren ve aidatlarını ödeyen üyelerin bu duyuruyu dikkate almalarına gerek olmadığı ifade edildi.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: