Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın talimatları doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan gübre denetimleri, Karaman’da da başladı. Denetimlere Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut da katıldı.
İl Müdürü Bulut’a denetim sürecinde Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ömer Koka eşlik etti. İl genelinde toplam 8 denetçi ile gerçekleştirilecek çalışmalarda, 27 bayi teknik personeller tarafından 5 gün boyunca denetime tabi tutulacak.
Denetimlerde gübrelerin kalite standartlarına uygunluğu kontrol edilerek, üreticilere güvenilir ve doğru gübre temini sağlanması hedefleniyor.
Karaman'da gübre denetimleri başladı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: