Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen devir teslim töreni için Müdürlüğe Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi, eski emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Emniyet Müdür yardımcıları ile teşkilat mensupları çiçekle karşıladı. Tören mangasını selamlayan Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Lütfü Sönmez ile makama geçti.
Burada konuşan Lütfü Sönmez, 4 yıllık hizmetlerinin son bulduğunu belirterek:”Yeni müdürümüz Mehmet Şahne kardeşimiz ile Karaman’ın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.Önlerinde zorlu bir süreç var, ama alınlarının akıyla çıkacaklarından eminim.Allah yardımcıları olsun”
Görevi Sönmez’den devir alan Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise,Karaman Emniyetinin başarısını yakınen takip ettiğini ve bildiğini belirterek:
“Biz Lütfü Sönmez müdürümüzün başarısını hep taktir ettik.Karaman’da huzur ortamı sürecektir.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.Sönmez Müdürümüze başarılar diliyorum,gönlümüz ve kapımız her açık olacaktır.”


Yorumlar
Kalan Karakter: