Fas'tan Karaman'a önemli ziyaret
Fas Tarımsal Kalkınma Ajansı (ADA) Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında İlimizi ziyaret etti.
İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirilerek, Toplantıda Ziraat Mühendisi İbrahim Sayalan tarafından GTHKP kapsamındaki faaliyetler hakkında genel bilgilendirme yapıldı.
Tarımsal faaliyetleri ve proje uygulamalarını yerinde incelemek üzere Avgan ve Cerit Köyleri ziyaret edildi. Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında gerçekleştirilen projelerden Avgan Köyünde Abdi Kahraman'a ait seralar gezilerek projenin 12 ay boyunca üreticilerimize katkı sağladığı görüldü. daha sonra Cerit Köyünde Emir Çavuş zeytinyağı tesisi gezildi.
Projelerimizin yanı sıra, tarihi kültürel değerlerimizden Yunus Emre Türbesi ve Mevlana Hazretlerininin annesinin kabrinin bulunduğu Aktekke Camii ziyaretleri ile Teknik gezimiz sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: