Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü Kazımkarabekir'de coşku ve sevinçle kutlandı. Kutlama töreni 28 Ekim Cumartesi günü saat 14: 00 de Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.
Aynı gün akşamı ise yoğun bir katılım ile Cumhuriyet yürüyüşü fener alayı ve havai fişek gösteri yapıldı.
29 Ekim 2023 günü Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Salih Kaya tebrikleri kabul etti ve akabinde törene geçildi.
Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde saat 10.00'da başlayan törende İlçe Kaymakamı Salih Kaya ve Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Törende daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Kaymakam Kaya‘nın konuşmasının ardından şiirlerin okunmasıyla devam eden programda, oratoryo, halk oyunu gösterileri, tiyatro izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.
Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
Program geçit töreni ile sona erdi.
Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: