Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, tarla mesaisi başlayan çiftçiyi ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Bayram, “Baharın gelmesi ile tarım takvimi de işlemeye başladı. Geçen haftaki yağışlı havalar sonrası üreticilerimiz mısır tohumlarını toprak ile buluşturmaya başladı. Çünkü bu günler çok önemli sayılı günler tohumların bir an önce toprağa atılması lazım ki hasadı zamanında ve bol olsun” dedi.
“Üretimin devamı için en büyük sıkıntı su” diyerek açıklamasına devam eden Başkan Bayram, “Karaman ve Konya ovasını suya kavuşturmak demek; Türkiye’nin buğday, mısır ve pancar dolayısıyla şeker ihtiyacını karşılamak demektir. Bunlar olunca daha çok üretim olup dışardan ürün almayacaksın ve enflasyon düşecek demektir.
Çiftçilerimize sağlık içinde bereketli bir sezon geçirmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.
Çiftçi tarlada Başkan Bayram da çiftçinin yanında
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: