Başyayla Kaymakamı Neslihan Çakır, ilçede kurumlar arası iş birliğini güçlendiren yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.
İlk olarak Başyayla Belediye Başkanı Abdülkadir Ateş’i makamında ağırlayan Kaymakam Çakır, ilçenin genel durumu, yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler üzerine istişarelerde bulundu. Başyayla’nın gelişimi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.
Kaymakam Çakır, Başyayla’da 1 yıldır Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı olarak görev yapan Yaşarcan Seyrandibi’nin Ermenek Devlet Hastanesi’ne tayini dolayısıyla kendisine başarı belgesi takdim etti. Seyrandibi’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çakır, yeni görev yerinde başarılar diledi.
Günün bir diğer ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başyayla İlçe Başkanı Abdulkafi Bulut, Kaymakam Çakır’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçede yapılması planlanan hizmetler ele alındı. Kaymakam Çakır, nazik ziyaretleri dolayısıyla Bulut’a teşekkür etti.
Başyayla’da iş birliği toplantısı
Başyayla Kaymakamı Neslihan Çakır, Belediye Başkanı Ateş ve MHP İlçe Başkanı Bulut ile bir araya gelerek ilçenin projeleri ve hizmetleri üzerine istişarelerde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: