ERMENEK’TE ÇELENK TÖRENİ
Ermenek’te Zafer Bayramı kutlamaları, saat 10.00’da Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Ermenek Kaymakamı Uğur Almalı, Garnizon Komutanı İkm. Binbaşı İbrahim Durak, Belediye Başkan Vekili Gülşen Görgülü, Cumhuriyet Savcısı Hasan Kaya ve ilçe protokolü katıldı.
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe Jandarma Komutanlığı personeli günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparken, öğrenciler şiirler okuyarak kutlamalara renk kattı. Program, Kaymakam Uğur Almalı, Belediye Başkan Vekili Gülşen Görgülü, Garnizon Komutanı İkm. Binbaşı İbrahim Durak ve Cumhuriyet Savcısı Hasan Kaya’nın Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.
SARIVELİLER’DE ZAFER MESAJI
Sarıveliler Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 30 Ağustos’un gurur ve coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. Başkan Yılmaz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verilen bu destansı mücadele, bizlere özgür ve bağımsız bir vatan bırakmıştır. Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, onların bize emanet ettiği bu cennet vatanı ilelebet yaşatacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, nice zaferleri hep birlikte yaşama temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
KAZIMKARABEKİR’DE TÖRENLERLE KUTLAMA
Kazımkarabekir ilçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakam Abdurrahman Albayrak ve Belediye Başkanı Durmuş Demir’in çelenk sunumuyla başladı. Program, Kaymakamlık makamında tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti. İlçede Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitler rahmetle, gaziler ise minnet ve şükranla anıldı.
BAŞYAYLA’DA BÜYÜK TAARRUZ ANISI
Başyayla ilçesinde de 30 Ağustos vesilesiyle Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenlendi. Törene Başyayla Belediye Başkanı Abdükadir Ateş ve Başyayla Kaymakamı Neslihan Çakır katıldı. Başyayla Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş, “Bu büyük zafer dolayısıyla aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” mesajını paylaştı.
103. yılda 30 Ağustos coşkusu
Ermenek, Sarıveliler, Kazımkarabekir ve Başyayla'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: