Etkinlikler çerçevesinde Turizm sektörünün temsilcileri Vali Murat Koca’yı makamında ziyaret ettiler.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Akçay ve beraberindeki heyet katıldı.
Gerçekleşen ziyarette Vali Koca’ya çiçek takdim eden sektör temsilcileri ilimizde kutlanacak Turizm haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Vali Koca’ya kapsamlı bilgi verdiler.
Turizm haftası iyle gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Koca, Karaman’ın turizm potansiyeli olarak zengin bir kültüre ve mirasa sahip ğunu belirterek, 4500 yıllık tarihi geçmişiyle Karaman’ın tarihi dokusu ve kültürel yönden sahip ğu avantajların ön plana çıkarılarak; belirlenecek doğru ve stratejik yollarla ilimizin daha iyi tanıtılmasının mümkün ğunu söyledi.
Tarihin ve doğanın iç içe ğu, çok çeşitli kültürel ve tarihsel zenginliklere sahip kentin uzun vadede yapılacak çalışmalarla birlikte ülkemiz ve dünya turizmine önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Vali Koca, Karaman’ın tanıtımına yönelik bu tür çalışmalarla birlikte ilimize turist sayısının artacağını bunun da gerek Karaman ekonomisine ve gerekse ülke ekonomisine olumlu katkı sağlayacağına inancını belirtti.



Yorumlar
Kalan Karakter: