Sahipsiz Karaman FK’da çok kritik saatler yaşanıyor. Karaman’ın duyarsız kalmasından sonra Murat Çolakoğlu ve Mesut Soyfidan yol arkadaşları ile birlikte Karaman FK’yı hayata döndürmek için büyük çaba sarf ediyor ancak kendi deyimleri ile el attıkları ellerinde kalıyor. SGK borcu ile birlikte 2 yıldır Gençlik Spor İl Müdürlüğüne para ödenmediği ve buraya da ciddi bir borcun çıktığı belirtilirken, ödeme planları yapılıyor.
ACİL NAKİTE İHTİYAÇ VAR
Karaman FK’nın sürecini tamamlayan borçları sıkıntı yaratıyor. SGK’nın, kulübün borçlarına karşılık bir ön ödeme ile süre vermesi bekleniyor. Bunun içinde kuruma 1,5 -2 milyon lira arasında peşin paranın yatırılması gerekiyor.
ACİL BAŞKAN VE YÖNETİM BELİRLENMELİ
Ligler 24 Ağustos tarihinde başlıyor. Sahamızda Bucaspor 1928’i konuk edeceğiz. Kalan süre 11 gün. Bizim ilk olarak başkan ve yönetim kurulunu belirleyerek, sporcuları Karaman’a getirip, Bucaspor karşılaşmasına çıkmak.
Atanmış ve seçilmişler ile sanayici, iş adamlarının fellik fellik kaçtığı Karaman FK için kimse çıkmayınca Murat Çolakoğlu başkanlığa aday olduğunu ve Karaman FK’nın Karaman’ın takımı olduğunun altını çizmesinin ardından Mesut Soyfidan’da da başkanlığa talip olduğunu açıkladı ne var ki, kulübün menfaatleri doğrultusunda birleşerek yürüme kararı almaları da takdirle karşılandı.
Şimdi bu zor süreci atlatıp, 24 Ağustos’a takımı sahaya sürmek. Kolay değil hem de hiç kolay değil matbu fedakarlığı yapan Çolakoğlu-Soyfidan ve arkadaşları ile Karaman FK kapansın diye avuç ovuşturanları bu şehir unutmayacak. Her şeyden önemlisi biz unutturmayacağız ve Karaman FK dosyasını şu sıkıntıları hep birlikte aştıktan sonra yeniden açacağız ki, Karaman kimin ne olduğunu iyi bilsin.
-
Yorumlar
Kalan Karakter: