Yeşilderedeki çalışmalar yerinde incelendi
Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerinden de çalışmalar ile ilgili bilgi alan Meclis Başkanı Çayır ve Kaymakam Çakır, İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte İsmail Hacı Tekkesinde ve Yeşildere Köyü içme suyu amaçlı GES (Güneş Enerjisi Santrali) tesislerinde de incelemelerde bulundular.
2021 yılında yatırım programına alınan çalışmaların tamamlanması için özveri ile çalışan Özel İdare ekiplerine teşekkür eden Eyyup Çayır, Evren Çakır ve İl Genel Meclisi Üyeleri incelemelerini sonlandırdı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: