Yönetim Kurulu Başkanı Muttalip Yıldırım yaptığı açılış konuşmasında programa katılan herkese teşekkür ederek, daha yeşil bir Karaman için TEMA olarak çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi.
Vali Murat Koca ise Karaman’da ki bozkır alanları azaltmak ve daha yeşil bir Karaman oluşturmak için herkese belirli görevler düştüğünü belirtti. Ülke genelinde erozyonu önlemek, yeşil alanları artırmak ve daha yaşanabilir bir Türkiye oluşturmak için çalışmalarını devam ettiren TEMA’ya gerekli desteğin verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Koca el ele vererek İnşallah daha yeşil bir Karaman oluşturmak istiyoruz.” .
Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Koca’nın konuşmasının ardından arabaşı ikramıyla program sona erdi.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Reklamlar, bağımsız gazeteciliğin en önemli gelir kaynaklarından biridir. AdBlock açık görünüyor; lütfen sitemizi izinli listenize ekleyin.
Yorumlar
Kalan Karakter: