Karaman’ın genç ve mahallenin sevilen esnafı Durmuş Yüksel, 'Alo Muhtar Geliyor' sloganıyla adeta hafızalara kazındı.
Şehy Edebali Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Yüksel, yeni yılı yeniliklerle karşılayalım diyerek, "Bir yılı daha birlikte karşılamanın heyecanı ve umudu içerisinde 2024 yılının sağlık, mutluluk, sevgi ve başarı getirmesini temenni ediyorum.
Mahallemiz adına çıktığım bu yolda değerli mahalle sakinlerimizin yeni yılını kutluyorum. İnşallah yeni yılda birlik ve beraberlik içinde yeni bir mahalle muhtarı seçmenize talibim.
2024 yılı bir başlangıç olsun. Aynı 2023 yılını uğurladığımız gibi eski muhtarımızı da mahallemizden güzellikler içinde uğurlayalım. Yeni muhtarınız olmaya talibim. Her daim bir telefon kadar yakınınız da olmaya sadece yeni yılda değil her yılda devam edeceğimin sözünü veriyorum.
Mahallemizi daha aydınlık yarınlara el birliğiyle taşıyacağımıza olan inancımızı yinelerken sağlık, huzur ve refah dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, yeni yılın tüm insanlığa barış, sevgi ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: