“Yaşam İçin Enerji”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen ve Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin de ana sponsorlardan olduğu Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı 3-4-5 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
MEPAŞ “Yaşam İçin Enerji” ilkesiyle gelen ziyaretçilerine enerji tasarruf tavsiyeleri, Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gelmeden abonelik işlemleri, tarife değişiklik işlemleri ve MEPAŞ Mobil Uygulama, 444 7 786 Çağrı Merkezi, E-Devlet Kapısı, Online İşlem Merkezi hakkında müşterileri bilgilendirdi. Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin açmış olduğu stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: