CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, vahşi bir cinayete kurban giden Narin Güran'ın mezarını ziyaret ederek, olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gittiğini duyurdu. Genel Başkan Özgür Özel tarafından görevlendirilen Ünver, Diyarbakır'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.
Ünver, soruşturmanın titizlikle takip edileceğini belirterek, "Maddi gerçeğe ulaşılması ve fail ya da faillerin hak ettikleri cezaya çarptırılması için adli sürecin takipçisi olacağız" dedi.
Bu acı olayın aydınlatılması için sürecin şeffaf bir şekilde ilerleyeceğini vurgulayan Ünver, Narin Güran'ın adaletinin sağlanacağına olan inancını yineledi.
Vekil Ünver'e vicdani görev
CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver: “Narin’in katillerine adalet yerini bulacak”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: