Vali Işık’tan Ayrancı çıkarması
Vali Mehmet Alpaslan Işık, Ayrancı ilçesine bağlı Ambar köyünü ziyaret ederek bölge yürütülen taşkın koruma çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.
Ambar köyündeki taşkın koruma çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten DSİ çalışanlarına teşekkür ederek bölge halkının konuyla ilgili sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Mehmet Alpaslan Işık daha sonra yağışlarla birlikte %100 doluluk oranına ulaşan ve taşmaya başlayan Ayrancı Barajında incelemelerde bulundu.
Vali Mehmet Alpaslan Işık, bölgedeki incelemelerini tamamlamasının ardından Ayrancılı vatandaşlarımızla iftar programında bir araya geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: