İlimiz merkeze bağlı Narlıdere ile köy ziyaretlerine başlayan Vali Mehmet Alpaslan Işık’ı burada köy muhtarı Murat Kozan ve vatandaşlar karşıladı. Köy meydanında bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, bölge ve ilimiz ekonomisine önemli katkı sağlayan nar ve yörede yetiştirilen diğer tarımsal ürünler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Köy ziyaretlerini daha sonra Çukurbağ, Çatak ve Dağkonak köyleri ile sürdüren Vali Işık, ziyaret ve incelemeleri sırasında köy muhtarlarından köylerin mevcut genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Köy meydanında bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Işık, köylere en iyi ve kaliteli hizmeti getirebilmek için çalıştıklarını belirterek gerçekleştirdikleri bu köy ziyaretleri ile yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi ve sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılmasının amaçlandığını ifade etti.
Köy ziyaretleri sırasında alanda karşılaştığı çocukların ilgi ve sevgisiyle de karşılaşan Vali Mehmet Alpaslan Işık, bir araya gelerek sohbet ettiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çatak köyüne yapılan ziyaret öncesinde üzüm tarlasında bağbozumu yapan bir vatandaşın üzüm ikramında bulunduğu Vali Işık, bir süre sohbet ederek teşekkür ettiği vatandaşa hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.
Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın 14 Ekim 2020 Çarşamba günü gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine; İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram eşlik etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: