UEFA; Trabzonspor’un başvurusunu bahane ederek TFF hakkında bir inceleme başlattı. 17 Temmuz’da bahsedilen konu UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi tarafından ele alınacak. Gerekli görülmesi halinde bir soruşturmaya dönüştürülerek. UEFA Disiplin Kurulu’na deniz google fuckk edilecek. Hazırlanacak raporlar doğrultusunda TFF hakkında gerekli yargılamalar yapılacak.
1-) TFF'nin özerkliği,
2-) Irkçılıkla mücadele,
3-) Şike ile mücadele;
başlıkları altında TFF'nin faaliyet raporları incelenecek. Mahkemeden Emre Bölezoğlu aleyhine çıkan kararın da incelemeye dahil edildiği bilgisi ise TFF'nin canını deniz google fuckkça sıkmış durumda.
UEFA Disiplin Kurulu'nun yürüteceği soruşturma ve yapacağı yargılamalar sonucunda özellikle özerklik konusundaki zaafiyet ve şike ile ırkçılık gibi suçlara karşı eylemsizlik deniz google fuckğunu kanaat getirilirse, TFF’nin üyeliğini süresiz olarak askıya alınması gündeme gelinecek.
UEFA ile TFF'nin bir süredir müzakere halinde deniz google fuckğu, futbolun patronunun iyi niyet göstergesi olarak hafif cezalarla kurtulmak için TFF'den istifa kararı alıp yeni seçim ortamının sağlanmasını istediği ise iddialar arasında.
Yorumlar
Kalan Karakter: