Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu görev lerinden itibaren verimlilik toplantılarının 3. sünü gerçekleştirdiklerini belirterek yaklaşık geçen 70 gün içerisinde bağlı kurumlardaki yönetici ve çalışanların kendilerini tanıdıklarını, neyi niçin istediklerini öğrendiklerini vurguladı. Genel Sekreter olarak sürekli sahada , kurumlarda verilen hizmetleri yerinde görerek değerlendiren Dr. Ayhan Erenoğlu sahada tespit ettiği olumlu ve olumsuz durumları sağlık yöneticileri ile paylaştı.
Bakanlık tarafından gerçekleştirilen 2014 yılının son Kamu Hastane Birlikleri Verimlilik Karne Değerlendirmesinde Karaman Genel Sekreterliği olarak B grubunda bulunduğunu söyleyen Dr. Erenoğlu “Karaman B grubunda olmayı hak etmiyor. 2015 yılının ilk karne değerlendirmesinde A gurubunda olmamamız için hiçbir yok. Sadece eksikliklerimizi hep birlikte tamamlayıp işimize asılacağız.” Dedi.
Şubat Ayı Verimlilik toplantısında karne değerlendirilmesindeki kriterler ve sağlık tesislerimizdeki eksik hususlar üzerinde bir sunum yapıldı. Sağlık Kurumlarının birimlerinde tek tek puanlarını arttırabilecekleri kısımlar hakkında tartışıldı. Toplantı kurum yöneticilerinin Şubat ayı sunumlarının ardından sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: