Türkiye Aşçılar Federasyonundan Vali Işık’a ziyaret
Vali Mehmet Alpaslan Işık, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Valilik makamında gerçekleşen kabulün ardından 1’inci Gastronomi ve Turizm Festivali proje içeriğinin sunumu için Yunus Emre Toplantı Salonuna geçildi. Gastronominin ilimize olan katkıları hakkında yapılan sunum ve Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın “2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olması nedeniyle TAFED Başkan Açıkgöz’e Karamanlı Yunus Emre’nin şiirinin bulunduğu bibloyu hediye etmesiyle ziyaret sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: