Başarı belgesini vermeden önce bir konuşma yapan Vali Özcan, “Çankırı’da yapmış ğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. 2 yıl içerisinde üst yönetici olarak, kendisinden memnundum. Karaman’daki görevini de fevkalade yürüteceğine inanıyorum. Seyfettin Bey ile dostluğumuz, arkadaşlığımız devam edecek. Kendisine yeni yaşamında esenlikler, aydınlıklar diliyorum” .
Daha sonra “Görev süreniz boyunca İlimize kazandırmış ğunuz Atatürk Stadyumu soyunma odaları, Yapraklı İlçesi Stadyumu, Gençlik Merkezi, Merkez Kapalı Spor Salonu ve Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımının başarısında göstermiş ğunuz üstün gayret ve başarı ödüllendirilmeye değer bulunmuştur. Bilgilerinizi rica eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” diyerek başarı belgesi verdi.
Ardından inandık vazosu biblosu ve kravat hediye eden Vali Özcan’a Seyfettin Turan, Gençlik Merkezi’nde gençlerin yapmış ğu ebru sanatı tablosu takdim etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: