Antalya Barmenler Birliği tarafından organize edilen ve bu yıl Noxinn Deluxe Hotel ev sahipliğinde gerçekleşecek olan büyük kokteyl yarışmasının ilk etabı tamamlandı. Türkiye genelinde düzenlenen online elemeye 760 barmen katıldı. Yoğun rekabetin ardından 5 Ekim’de Alanya’da sahne alacak olan 18 finalist belirlendi. Online yarışmada dereceye giren barmenlere çeşitli ödüller ve plaketleri, düzenlenen törenle Noxinn Deluxe Hotel’de takdim edildi.
Noxinn Deluxe Hotel Genel Müdür Yardımcısı Habip Çabuk, yarışmanın özellikle otellerinde yapılmasının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
Çabuk ayrıca, 5 Ekim’de yurtiçi ve yurtdışından sektörün önde gelen mixologlarının yarışmada bulunacağını belirterek, çalışanların bu isimlerle geçireceği vaktin çok değerli olacağını söyledi. Bunun, kariyer yolculuklarında yeni hedefler koymalarına ilham vereceğini ekledi.
Organizasyonda ayrıca Alanya’nın tropik meyveleriyle hazırlanan özel kokteyller sahneye çıkacak. Bu çalışmaların, Alanya otellerinin bar menülerinde yeni bir dönemin başlangıcı olacağı vurgulandı.

Yorumlar
Kalan Karakter: