Ak Parti Karaman il 5.olağan kongresinde il başkanlığına seçilen Nazmi Ünlü, görevi Kerim Dereli’den devir alarak, görevine başladı.Sabah saatlerinde il seçim kuruluna giderek mazbatazını alan Nazmi Ünlü’ya teşkilat binasında eski il başkanı Kerim Dereli çiçeklerle karşıladı.Yapılan törenle il başkanlığı görevini alan Nazmi Ünlü:
“Birlik-beraberlik içerisinde,kimseyi ötekileştirmeden görev yapacağız. Bazı tabuları yıkmaya kararlıyız.300 kişinin yönetime girmek için gönüllü olması bizleri son derece memnun etti.Bizde kriterlerimize göre,yönetimi oluşturduk, En güzel yönetimi yaptık.Ben birlikte çalışacağımız bu arkadaşların hepsine kefilim.Sizleri mahçup etmeyeceğiz ve bayrağı zirveye dikeceğiz.Ben hiçbir koltuk meraklısı olmadım ve il başkanlığı görevine 3 yıllığına geliyorum.Göreceksiniz , çok güzel ,hayırlı hizmetlere imza atacağız.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”
DERELİ:GÖZÜM ARKADA DEĞİL”
Ak Parti il başkanlığını Nazmi Ünlü’ye devir eden Kerim Dereli,yeni il başkanı ve yönetiminin başarılı olacağından hiç kuşkusu olmadığını belirterek:
“Başkan Ünlü beraber çalıştığımız düzgün bir arkadaşımız. Biz güzel şeyler yaptık ama inanıyorum ki, N-azmi Ünlü başkanlığındaki yeni yönetimin bayrağı daha yükseğe taşıyacaktır.Biz görevi bıraksakda bir nefer olarak hizmeti sürdüreceğiz.”
Devir teslim törenin ardından Nazmi Ünlü ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,hizmetlerinden dolayı Kerim Dereli’ye çeşitli hediyeler sundular.
Yorumlar
Kalan Karakter: