11 Ekim Perşembe günü ise organizasyonun düzenleneceği illerde TBF yetkilileri ile gruplarda yer alan takımların temsilcilerinin katılacağı basın toplantıları düzenlenecek.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2011-2012 sezonunda normal ligi ilk 2 sırada tamamlayan Fenerbahçe ile Galatasaray, Türkiye Kupası statüsüne göre eleme turunda yer almayacak ve Ocak ayında yapılacak 8’li finale direkt katılacak. Eleme turu müsabakalarına Beşiktaş, Botaş, Canik Belediye, Ceyhan Belediye, Edremit Belediye, Homend Antakya Belediye, Kayseri Kaski, Mersin Büyükşehir Belediye, Samsun Basketbol, Ted Ankara Kolejliler, Tarsus Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi B.G.D. takımları katılıyor.
12 takımın dörderli 3 gruba ayrılacağı eleme grubu müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finali, eleme müsabakaları sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar ile Fenerbahçe ve Galatasaray’ın katılımıyla oynanacak. Final maçları 2-6 Ocak 2012 tarihleri arasında daha sonra duyurulacak bir il merkezinde yapılacak.
Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda B grubu maç programları şöyle;
12 Ekim Cuma
17:00 Kayseri KASKİ – Canik Belediye
19:15 Samsun Basketbol – Beşiktaş
13 Ekim Cumartesi
17:00 Beşiktaş – Kayseri KASKİ
19:15 Canik Belediye – Samsun Basketbol
14 Ekim Pazar
17:00 Kayseri KASKİ – Samsun Basketbol
19:15 Beşiktaş – Canik Belediye
Yorumlar
Kalan Karakter: