Şehit aileleri ile bir süre sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Tuncay Akkoyun, Şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak “Sizler bizlere şehitlerimizin en değerli emanetisiniz. Valiliğimiz ve tüm kurumlarımız sizlerin hizmetindedir.” dedi.
Ziyarete İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Oğuzhan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mustafa Çakır da katıldı.
“Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz”
Vali Akkoyun, Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Mustafa Bayad’dan Dernek faaliyetleri ile bilgi aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: