Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Patlayıcı Madde Ateşleyici Yeterlilik Belgesinin Verilmesi Esas ve Usullerinin Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik gereği sivil kullanım amaçlı patlayıcı maddeleri kullanacakların, ateşleyici yeterlilik sınavlarına katılmaları ve yapmak istedikleri işin niteliğine uygun olan Ateşleyici Yeterlilik Belgesini almaları gerekmektedir. Bu çerçevede 18. B Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Yazılı Sınavının 26.03.2023 tarihinde Ankara İlinde yapılacaktır. Adayların sınav ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.ozelguvenlik.pol.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir. Kamuoyuna ve basına saygı ile duyurulur” dendi.
Sınav tarihi belli oldu
Patlayıcı madde ateşleyici yeterlilik belgesi almak isteyenler için yazılı sınav 26 Mart Pazar günü Ankara’da yapılacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: