Ligde oynadığı üç maçta topladığı 4 puanla dokuzuncu sırada yer alan Karaman Belediyespor, ilk dış saha galibiyetini Ak Belediyespor karşısında elde etmek istiyor.Üç maçta 1 yenilgi ve iki beraberlik alarak 2 puanla onbirinci sırada yer alan ev sahibi ekip ise, şeytanın bacağını Karaman Belediyespor önünde kırmak istiyor.
AKÖZ TAKIMIN BAŞINDA
27 Eylül tarihinde oynanan Dörtyol Gençlerbirliği karşılaşmasında hakem tarafından tribüne gönderilen ve ceza kurulana k edilen Teknik Direktör NASUH Aköz’e verilen 10 günlük hak mahrumiyeti cezası tamamlandı ve Aköz Ak Belediyespor maçında kulübedeki yerini alacak.
Aköz,. Zor bir deplasman maçı oynayacaklarını ve ancak takım olarak galibiyete ihtiyaçları ğunu söyleyerek, sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti.
Karaman Belediyespor’da kırmızı kart cezalısı Samet Dağlı’dan yoksun olarak çıkacağı Ak Belediyespor müsabakası yarın saat 15.00’de başlayacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: