Bu sene 100. Yıl olması sebebiyle daha özel ve anlamlı hale gelen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kent mezarlığındaki şehitlik ziyareti ile başlayan kutlama programı, Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla devam etti. Programa; Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve protokol üyeleri katıldı. Şehir mezarlığındaki şehitlik ziyaretinde önce Garnizon Şehitliği ardından da Polis Şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu ve kabirlere çiçek bırakıldı.
29 Ekim programı daha sonra Cumhuriyet Parkı’ndaki törenle devam etti. Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Atatürk anıtına çelenk sundu ve saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma töreninden sonra Vali Sarıibrahim ve Başkan Kalaycı, alanda bulunan vatandaşların bayramını kutladı.
Şehitlikler ziyaret edildi
Karaman’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında şehitlikler ziyaret edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: