Bir haftadır Ankara’da yapılan teşkilat ve seçim toplantılarına katılarak ilimize dönen Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, seçimlere zıpkın gibi hazır klarını söyleyerek:
“Biz seçimlere yeni hazır değiliz, biz teşkilatlar olarak seçimlere her hazırız. Göreve geldiğimiz gün biz o çalışmaları başlattık ve erken yola çıktığımız için büyük mesafe katettiğimize inanıyorum.Sandık görevlilerden tutan, mahalli sorumluları dahil çalışmalarımızda hiçbir eksik yok. Genel merkezimiz seçim stratejilerinin belirlenmesi için bölge toplantıları gerçekleştiriyor ve biz bunların içerisinde yine varız.İl teşkilatımız ilçe teşkilatlarımız, kadın kolları, gençlik kollarımız bu şehre, bu ülkeye hizmetden başka bir şey düşünmeyen kadrolardan oluşuyor ve bunlarında bize büyük artıları oluyor.”
KARAMAN’DA 11-0 YAPACAĞIZ
Ak Parti İl Başkanı Dereli, daha öncede söylediği gibi Karaman’da seçim olacak merkezle birlikte 10 yerin belediye başkanlığını da kazanacaklarını söyleyerek:”Biz hedefimizi ortaya koyduk ve buna ulaşacağız. Halkımızın tasvip ettiği , Ak Parti misyonunu taşıyan arkadaşlarla yola çıkacağız. İsim bazında şimdiden konuşmak olmaz ve çok erken. Zaman içerisinde aday adayları çıkacak ve biz en uygun ismi belirleyeceğiz.Seçim olmadanda Karaman’ın merkez başta olmak üzere, ilçeler, kasalar, köylerde çalmadığımız kapı bırakmadık, anlayışımıza göre önce hizmet var ğu için biz zaten bunları seçim için değil sürekli yapan bir yapıdayız. Karaman’a daha fazla neler kazandırabiliriz, hangi projeleri hayata geçiririz onun peşindeyiz.Geçmişe dönüp bir bakmak gerekir, dün hayal olarak gösterilen hizmetlerin bugün gerçekleştiğini hep birlikte görüyoruz, görmeye de devam edeceğiz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: