Muhammed Taner
Karaman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, sağlıkta il olarak çok iyi yerde klarını ve çıtanın ise hızla yükseldiğini söyledi.
Gazete Anadolu’yu ziyaret eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, Karaman’ın sağlıkta çok ciddi bir alt yapıya sahip ğunu belirterek:
“Bizim hedeflerimizden birisi sadece Karaman’a değil, civar yerleşim alanlarına da hizmet vermektir ve bunu da büyük ölçüde başardık. Bizden önce görev yapmış arkadaşlar sağlık alanında çok ciddi adımlar atmışlar ve biz bayrağı devir aldıktan sonra, gecemizi-gündüzümüze katarak bayrağı daha üst yerlere taşımanın gayretindeyiz. “
DOKTOR AÇIĞIMIZI GİDERİYORUZ
Göreve başladığı anda Karaman’da 88 hekim sayısının artırıldığını hatırlatan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Arslan:
“Biz bu rakamı şu anda 106 çıkardık ve yani 18 tane daha doktorumuz geldi. Yeni atamalarda ise ilimize 15 ‘in üzerinde yeni doktor gelecek ve bu rakam haliyle daha yukarılara çıkacak. Bazı bölümlerde sıkıntılarımız var, bunlar arasında Radyoloji, Nöroloji ve Ortopedi bölümünde eksiklik hissediyoruz ve kısa sürede bunları da tamamlamak için temaslarımız devam ediyor.”
ANJİYO SERVİSİNE ‘TAM NOT’
Karaman Devlet hastanesinde Anjiyo servisinin kısa süre önce kurulmasına rağmen çok başarılı şekilde görev yaptığına da hatırlatan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan:
“Servisimizde binin üzerinde anjiyo gerçekleştirildi ve başarı grafiklerinin çok yüksek olması bizleri memnun ediyor. Bizim sağlıkta insan odaklı anlayışımız sürecektir. Hep birlikte sağlıklı bir Karaman için çalışmalarımız sürüyor.”

Yorumlar
Kalan Karakter: