Penaltı golüyle yenik duruma düşen Sarı-Kırmızılılar Uğur Önal’la eşitliği sağladı, Hasan penaltı kaçırdı.
Her iki takımında temkinli başladığı maçta, bir ev sahibi takım atağında Uğur Önal’ın ceza alanı içinde yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi ve atışı kullana Anamur Belediyespor 1-0 öne geçti.
Golden sonra Anamur Belediyespor’un üstüne giden Sarı-Kırmızılılar Uğur Önal’In kaydettiği gol ile eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda üstün taraf Karaman Belediyespor’du. Gelişen bir konuk takım atağında Uğur Önal ceza alanında biçilince hakem penaltı noktasını gösterdi,atışı kullana Hasan bu vuruşu gole çeviremedi. Son 15 dakikada ev sahip ekip hırçınlaştı, çıkması muhtemel olaylar önlendi ve maçta ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Karaman Belediyespor puanının 22’ye yükseltirken, Anamur Belediyespor ilk yarıyı 10 puanla bitirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: