Karaman Pazarcılar ve Manavlar Odası’nın başkanlık seçimi 1 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirildi. Oda üyelerinin yoğun katılım gösterdiği seçimde esnaf sandık başına giderek yeni başkanını belirledi.
Mevcut Başkan Mehmet Kılınç, seçimde yeniden aday olmazken, başkanlık için Yasin Ayaz ile Mehmet Özel yarıştı. Yapılan oy sayımının ardından Yasin Ayaz, 187 oy alarak Karaman Pazarcılar ve Manavlar Odası’nın yeni başkanı seçildi. Rakibi Mehmet Özel ise 143 oyda kaldı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Yasin Ayaz, kendisine destek veren oda üyelerine teşekkür ederek, pazarcı ve manav esnafının sorunlarını çözmek ve odanın hizmet kalitesini artırmak için çalışacaklarını ifade etti. Seçim, demokratik bir ortamda sorunsuz şekilde tamamlandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: