Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Murat Koca'nın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, İl Milli Eğitim Müdür V. Asım Sultanoğlu, Çevre ve Şehircilik Müdür V. Hüsamettin Bayram, şube müdürleri ve müteahhitler katıldı.
Bugün burada hem sizlerle tanışmak hem de sorunu arkadaşlara yardımcı olmak niyetindeyiz. Yüklenicisi ğunuz okul ve lojman inşaatlarının süresinde, hatta süresinden önce bitirmeniz en büyük temennimdir. Eğitim yatırımı bütçesi olarak bir sıkıntımız yok işinizi bitirin, paranızı verelim." .
Toplantı İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat İşleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan slâyt ile müteahhitlerin Merkez ve Köy okul ve lojman inşaatlarının son durumları hakkında Vali Murat Koca'ya bilgi verildi.
Yapımı devam eden inşaatlar ile ihale aşamasında projelerin gidişatına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Müteahhitlerin sorunları ele alınarak, iş yapımında oluşabilecek her türlü sıkıntıların ilgili birim ve amirlerince görüşülerek çözümü noktasında gerekli önlem ve tedbirin alınması konusu ele alındı.
Yorumlar
Kalan Karakter: