Kamuoyunda merakla beklenen ve içeriği konusunda çeşitli değerlendirmeler yapılan “Demokratikleşme Paketi” bugün düzenlenecek geniş bir basın toplantısı ile açıklanacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Demokratikleşme Paketinin açıklanacağı basın toplantısını, bugün saat 11.00'de Başbakanlık Yeni Bina'da yapacak. Erdoğan yapacağı basın açıklaması, canlı olarak takip edilebilecek.
Basın açıklaması ayrıca, eş lı olarak İngilizce ve Arapça'ya da çevrilecek.
Erdoğan: Ekonomi ve demokrasi sınıf atlayacak
Başbakan Erdoğan, yeni demokratikleşme paketine ilişkin, "11 yıldır yaptığımız reformlara yenilerini ekleyecek, Türkiye'yi ağırlıklarından, zincirlerinden kurtaracağız" .
Paketin ilk olmadığını, son da olmayacağını belirten Erdoğan, "Şartlar, imkanlar geliştikçe, Türkiye büyüdükçe reformlarımızı yapmaya, büyüyen Türkiye'ye yakışan adımları atmaya devam edeceğiz" diye .
Başbakan Erdoğan, "Paket açıklanınca reformlarımız hayata tek tek geçince göreceksiniz Türkiye güç kazanacak, Türkiye ivme kazanacak, ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek" .
Yorumlar
Kalan Karakter: