İlimizde Otizimli çocuğu ailelerin uzun süredir talep ettikleri spor faaiyetlerinin başlatılması konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayatı Kısacık ve Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konuken arasında bir protokol imzalandı.
Protokol gereğince otizimli çocukların haftanın belirli günlerinde antironerler eşliğinde çeşitli spor dallarında eğitim almaları sağlanacaktır. Yaz spor okulları çerçevesinde yapılacak bu çalışmaların daha sonra sistemli bir şekilde kış döneminde de devam ettirilmesi planlanılmaktadır.
Protokol imzalanması sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Mustafa Kara çalışmaların nasıl yürütülmesi ve planlanması gerektiği konusunda bilgiler verildi. Akabinde sporun otizimli çocuklar üzerindeki olumlu etkisi konusunda bir sunum gerçekleştirildi.
Aileler adına temsilci Canan Beler , ilgilerinden ve katkılarından dolayı Kent Konseyi Başkanı Ali Konuken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayatı Kısacık ve İl Spor Şube Müdürü Mustafa Kara’e teşekkürlerine iletti.

Yorumlar
Kalan Karakter: