Karaman Organize Sanayi Bölgesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. OSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen kongreye, sanayici ve iş adamları yoğun ilgi gösterdi.
Ali Kemal Boynukalın ve Işık Duru adaylığında gidilen seçimlerde, mevcut Başkan Ali Kemal Boynukalın’ın beyaz listesi ile 233 katılımcı arasından 153 oy alarak yeniden Başkanlığı ve yönetimi kazandı. 1 oy ’un kullanılmadığı seçimlerde diğer aday Işık Duru ise 79 oy aldı.
Seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Karaman olarak, üretken yapı ve gayretli çalışmalarla, birlik beraberlik içerisinde sergilenecek destek sayesinde ticari kalkınmanın her zaman aşama kaydedeceğini dile getirdi.
Ziya Paşa’nın beytini bir kez daha hatırlatan Başkan Boynukalın, “Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde, Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Yani az laf, çok iş yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bugün düzenlediğimiz kongre ile birlikte katılımcılarımızın her birine en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
Yapılan seçimler sonunda 153 üyenin oyunu alarak yeniden OSB Başkanlığına seçilen Kemal Boynukalın’ın Yönetim Kurulu listesinde ise şu isimler yer aldı.
Ahmet Kapar, Osman Ateş, Esat Şen, Hidayet İş, Musa Akgül, Vural Erdoğan
Denetim Kurulu’nda ise Muhammet Sarıbaş ile Mustafa Altın seçilirken, OSB Üst Kuruluşuna ise Serkan Altın, Ziya Çavuşoğlu, Alper Yiğiter, Yusuf Aslan, Hakan Akçay ve Aziz Bilgiç seçildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: