Kent konseyi Başkanı Ali Konuken, örnek bir projeyi hayata geçirerek, öksüz ve yetim çocukların yalnız olmadığını belirterek,onlara sahip çıktı.
Kent konseyi başkanlığına getirilmesinin ardından çok sayıda büyük projelere imza atan Ali konuken, şimdide öksüz ve yetim çocuklara sahip çıktı. İlk planda 35 öksüz-yetim çocuk ile başlayan projede, Karaman’daki öksüz-yetim çocukların sayısı ortaya çıkartıldı. Tesbit edilen 467 çocuk için hazırlanan projenin hayata geçmesi ile çocuklara büyük destek verilecek.
Kent konseyinin yaptığı olumlu işler sonunda ilimizden Ersin Yılmaz adlı öğrenci, düşüncelerini kaleme alarak, bir mektup yazdı. Minik öğrenci kent konseyinin olumlu çalışmalara ve desteklerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etmesi, yapılan icraatların önemini bir kez daha ortaya koymuş .


Yorumlar
Kalan Karakter: