Ermenek’te Karayolları 37. Şube Şefliği önünden başlayarak Karalar Mahallesi’ne kadar olan yol, bugün 09.30–18.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatıldı.
Ermenek Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yolun içme suyu hattı yenileme çalışmaları nedeniyle kapalı kalacağı belirtildi. Belediye, sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini hatırlattı.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun yeniden trafiğe açılacağı ifade edilirken, Ermenek Belediyesi vatandaşların anlayışı için teşekkür etti.
Belediye açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Ermenek Karayolları 37. Şube Şefliği önü ile Karalar Mahallesi arası, içme suyu hattı yenileme çalışmaları nedeniyle 09.30–18.00 saatleri arasında araç trafiğine kapalı olacaktır. Vatandaşlarımızın alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: