Vatandaşların ilgiyle izlediği Motodrag'da dereceye giren sporculara, kupa, madalya ve para ödülü verildi.
Federasyonun İl Temsilcisi ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Yusuf Güder, kentte bu büyüklükteki organizasyonun ilk kez yapıldığını belirterek, hem sporcu hem de seyirci katılımının fazla olmasından mutluluk duyduklarını söyledi.
Yarışmaya katılan tek kadın sporcu olan 19 yaşındaki İrem Sahra Şengül de yarışmanın zor geçtiğini belirterek, kadın sporcu olarak etkinlikte yer almanın güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.
KARAMANLI SPORCU PİSTİN TOZUNU ALDI
Karamanlı sporcu Ali Beke Yıldırım "Motodrag" yarışmasına katılarak ilimizi temsil etti. 20 motorcu Karaman’dan destek amaçlı yarışmalara gitti. Karaman’ı temsil eden motor sporcusu Ali Beke Yıldırım kupa ile ilimize geri döndü. Pistte rüzgar gibi esen Karamanlı sporcuyu desteğe gelen diğer Karamanlı motorcular tüm imkansızlıklara rağmen buraya katıldıklarını dile getirdi. Motorcular Karaman’da yapılması planlanan pisti beklediklerini ayrıca belirttiler. Başkan Savaş Kalaycı tarafından söz verilen pistin yapılmasıyla daha büyük başarıların geleceğinin altını çizdiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: