Budapeşte'de 13-16 Temmuz tarihleri arasında yapılan Avrupa Dart Şampiyonası'nda, Türk Milli Takımı üçüncü olarak tarihi bir başarıya imza attı.
Türkiye Dart Milli Takımı, Budapeşte'de 13-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Dart Şampiyonası'nda üçüncü olarak tarihi bir başarıya imza attı.
Budapeşte’de yapılan Avrupa Dart Şampiyonası’nda genç erkek takımlarda milli takımımız 4. grupta Almanya'ya kaybederken, ev sahibi Macaristan ve Cebelitarık'ı mağlup ederek grup ikincisi ve final grubuna yükselmeyi başardı. Milliler çeyrek finalde 1. grupta ilk sırada yer alan ve favori takımlardan İrlanda Cumhuriyeti'ni 9-8 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Hollanda ile yaptığı çekişmeli maçı 9-7 kaybederek final şansını yitiren genç milli takımımız, ilk kez takım olarak kürsüye çıkarak tarihi bir başarıya imza atmış .
Milliler darbeye 'hayır'
Avrupa Şampiyonası’nda final mücadelesi verirken ülkemizdeki darbe girişimi iyle moralleri bozulan milliler elde ettikleri başarılı sonucu, kahraman Türk milletine armağan etti. Ayrıca milli takımımız yurda dönüşünde ayaklarının tozuyla milli iradeye vurulmaya çalışılan darbeye karşı İstanbul'da yapılan protesto gösterilerine katılarak, ülkemizin milli birlik ve beraberliğine sahip çıktı.?
Yorumlar
Kalan Karakter: