TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
AMERİKA KAMPINA GİDEN OYUNCULARA SORUŞTURMA!
Milliyet gazetesinden Cemal Ersen'in haberine göre FETÖ ve PDY ile ilgili soruşturmanın sadece bugünü değil, geçmişe yönelik ilişkileri de mercek altına aldığı belirtildi.
A Milli Takım'ın 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kamp yaptığı sırada bazı federasyon yöneticileri, futbolcu ve teknik heyetten isimlerin Pensilvanya'ya giderek terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile görüştüğü iddiaları gündeme geldi.
Özellikle kafilenin havaalanına inmesinden sonra üç futbolcunun kendilerini karşılayan şahıslar tarafından alınarak Pensilvanya'ya götürülmesi de soruşturma kapsamına alınacak.
Dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yakın çevresine yaşanan gelişmelerden rahatsızlığını dile getirmiş ve kamp ortamının bozulmasından şikayet etmişti.
Yorumlar
Kalan Karakter: