Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş , Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde millet iradesinin büyük bir katılımla sandığa yansıdığını ve seçimlerin örnek bir demokratik olgunlukla gerçekleştirildiğini belirterek, sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.
Karaman’ı Mecliste temsil edecek üç milletvekilini ayrıca kutlayan Borsa Başkanı Ekrem Çavaş:
“Seçimlerin milletimize yakışır şekilde, huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleştirilmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Milletimiz görevini yerine getirmiş ve ülke yönetimini belirleyen iradesini, yüksek katılımlı bir seçimle sandığa yansıtmıştır. Şimdi hızla seçim süreci geride bırakılmalı, toplumun bütün kesim ve sektörleri topyekûn olarak ülke sorunlarına ve menfaatlerine odaklanmalıdır.”
Ekrem Çavaş, Türkiye’nin ilk Başkanı seçilme başarısı gösteren Recep Tayyip Erdoğan’ı ve meclise girme başarısı gösteren 600 milletvekillini tebrik ederek, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: