Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, bölgelerin talepleri doğrultusunda adayları belirlediklerini ve parti olarak 11 seçim bölgesinde iddialı klarını söyledi ve bazı yerlerde CHP ile ittifak söylentilerini sert bir dille red ederek, MHP’nin sadece milletle ittifak yapacağını söyledi.
Bazı belde ve ilçelerde başka partilerle ittifaklarının söz konusu olmadığının altını kalın çizgilerle çizen İsmet Hatipoğlu:”Toprak bütünlüğümüzü isteyen, millet dası ,vatan-bayrak diyen herkese kapımız açık. Milliyetçi Hareket Partisi ancak ve ancak milletle ittifak yapar, başka bir parti ile ittifakımız söz konusu olamaz.”
İsmet Hatipoğlu, iki yerde adaylarını belirlemediklerini, ancak hafta sonuna bu isimleri de tespit edip, çalışmalarına hız ereceklerini sözlerine ekledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: