Karaman damızlık koyun keçi yetiştiticileriğinin seçimli genel kurulu Pazar günü yapılacak. 23 nisan pazar günü sena düğün salonunda yapılacak ,Birliğin Başkanlık seçimine daha önceden aday ğunu açıklayan Yücel Yaman il,ilçe ve köylerimizde yetiştiricilerimizin çoğunluğu ile çalışmalarını tamamladık. Bu aşamadan sonra görev üyelerimize düşüyor.Pazar günü tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Yaman, yıllardır küçükbaş hayvan üretimi ve ticaret'i yaptığını bu alanda edindiği tecrübeleri fiiliyata döndürmek için Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanlığına aday ğunu söyledi.
Koyun ve Keçi sektöründe geniş çevresi ve konak bulunduğunu söyleyen Yaman, Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine başkan seçilmesi halinde koyun ve keçi sayısını artırmak, teşviklerin daha fazla alınması sağlamak için merkezi yönetim ile iş birliği yapacağını söyledi.
Yaman, ilimizdeki hayvan üreticilerin hayvanlarını daha değerli hale gelmesi için ülkemizde et sektörü ile irtibatlı klarını Karaman kuzusunun aranan bir kuzu olması için çalışacaklarını ifade etti.
Seçimi kazanması halinde, çoban teşvikinin hayata geçmesi için çalışacaklarını ifade eden Yaman ,sorunları merkez ile iş birliği içinde çözümü için Ankara-Karaman arası her yollarda olacaklarını söyleyerek 23Nisan pazar günü yapılacak seçimin tüm üreticilerimize ve Karaman'a hayırlı olmasın diliyorum.
Yorumlar
Kalan Karakter: